Creditcards – lenen via een kaart

Je hebt ze in alle soorten en maten en in bijna iedere portemonnee vind je er eentje terug: een creditcard. In feite is een creditcard ook een vorm van lenen. Alleen bepaal je zelf wanneer je de lening afsluit en ook hoeveel je leent. Vanaf het moment dat je met je creditcard betaalt, zul je rente betalen over het afgenomen bedrag. Maar een creditcard is zo vanzelfsprekend, dat je daar vrijwel niet meer bij stil staat.

VISA World Card Photo
Dat de creditcards ook een ontwikkeling aan het doormaken zijn, mag blijken uit de VISA World Card Photo. Je kunt namelijk je eigen foto selecteren, of er eentje uit de fotogalerij kiezen, om te betalen hoe je kaart eruit komt te zien. Deze kaart is wat dat betreft erg persoonlijk en naar smaak in te richten. Deze kaart mag ook worden aangevraagd door bestaande World Card-houders.

ING CreditCard
De ING doet ook mee aan de creditcards en biedt zodoende haar eigen creditcard aan. De ING Credit Card is alleen aan te vragen door klanten van de ING. Zodra een betaling is gedaan via de kaart, kan deze naar eigen wens worden terugbetaald. Wanneer je dat wenst kan deze aflossing ook in meerdere termijnen plaatsvinden. Een handige kaart dus, zeker voor mensen die extra veel geld moeten besteden.

Lady Card
De creditcards ontwikkelen zich steeds sneller. In sommige gevallen doet het niet onder aan speelgoed. Want met de Lady Card is in principe een normale Master Card uitgegeven, maar dan speciaal voor dames. Een mooi design, speciaal voor dames. De card is uitgegeven voor International Card Services en beschikt over veel extra’s. Op het internet zijn acties terug te vinden waarbij degene die een Lady Card aanvragen, een welkomstgeschenk ontvangen.

American Express Platinum Card
Met haar Platimum Card bidet American Express een bijzonder uitgebreide creditcard, die vol zit met speciale privileges voor mensen die veel reizen. De American Express Gold Card wordt wel gezien als een zeer luxe, maar ook prijzige creditcard. De kaart heeft namelijk een inkomenseis van 70.000 euro en biedt geen leenfaciliteiten. Over het algemeen een bijzonder geschikte kaart voor mensen die er volop gebruik van maken.