Overzicht van creditcards

Men zou de creditcard kunnen beschouwen als een wat vreemde manier van lenen. De kredietkaart, zoals de creditcard letterlijk vertaald, zou lenen, kun je beschouwen als een lening op zak. Wanneer je met een creditcard betaalt, ga je een lening aan. Daarover zul je rente moeten betalen. Toch is het zo vanzelfsprekend, dat maar weinig mensen dat beseffen. In dit artikel bespreken we enkele creditcards.

World Card Gold
Met de World Card Gold wordt de klassieke Visa Card bedoeld, de Gold-variant. Deze World Card Gold doet niet onder voor andere creditcards en biet de houder ervan een ruime maandelijkse bestedingslimiet. De World Card Gold is door de hele wereld te gebruiken, op ieder moment van de dag. De kaart is bijzonder geliefd vanwege haar gebruiksgemak en de geboden service.

ING CreditCard
De ING doet ook mee aan de creditcards en biedt zodoende haar eigen creditcard aan. De ING Credit Card is alleen aan te vragen door klanten van de ING. Zodra een betaling is gedaan via de kaart, kan deze naar eigen wens worden terugbetaald. Wanneer je dat wenst kan deze aflossing ook in meerdere termijnen plaatsvinden. Een handige kaart dus, zeker voor mensen die extra veel geld moeten besteden.

American Express Classic Green Card
De American Express Classic Green Card biedt in principe dezelfde uitgebreide service als de KLM Flying Blue kaart, die speciaal door de KLM wordt uitgegeven in samenwerking met American Express. Maar deze dienst wordt wel tegen een iets lagere jaarbijdrage aangeboden. American Express hanteert voor deze kaart wel een inkomensgrens van 30.000 euro. De American Express Classic Green Card biedt geen mogelijkheden om geld te lenen.

American Express Platinum Card
De American Express Platinum Card, kan beschouwd worden als een zeer luxueuze creditcard. American Express ontwikkelde de Platinum Card voor de echte levensgenieter, die veel onderweg is. Wanneer een hoge kaartbijdrage geen probleem is, dan is deze Platimum Card misschien wel wat u zoekt. De kaart biedt goede services, talloze extra’s en is, uiteraard, internationaal te gebruiken.